Манастирски производи

Производи припремљени у манастирима


Детаљнија претрага

Поређење производа (0)


Бронхи мед

Бронхи мед

Манастир Каона..

500.00RSD

Вино филигран Каберне

Вино филигран Каберне

Манастир Буково..

1,320.00RSD

Вино филигран црна тамјаника

Вино филигран црна тамјаника

Манастир Буково..

1,300.00RSD

Гел за вене

Гел за вене

Манастир Фенек..

470.00RSD

Ливадски мед

Ливадски мед

Манастир Каона..

800.00RSD

Маслиново уље

Маслиново уље

0.75 л, грчко ..

950.00RSD

Маслиново уље

Маслиново уље

0,5 л, грчко..

700.00RSD

Маслиново уље

Маслиново уље

0.25 л, грчко..

420.00RSD

Маслиново уље

Маслиново уље

1 литар, грчко ..

1,150.00RSD

Мед 1 кг

Мед 1 кг

Манастир Дуљево..

1,500.00RSD

Мед багрем

Мед багрем

Манастир Ковиљ..

1,000.00RSD

Мед ливадски

Мед ливадски

Манастир Фенек..

1,200.00RSD

Мелем Стефалаз
Млеч у меду

Млеч у меду

Манастир Коана..

600.00RSD

Органик антибиотик

Органик антибиотик

Манастир Поганово..

910.00RSD

Приказ 1 до 15 од 16 (2 страна)